miercuri, 27 ianuarie 2016

Concurs Pall Mall 2016 pe www.mereumaimult.ro

Ți-am pregătit o campanie în care poţi câştiga 100.000 de lei să faci ce-ţi aduce ţie cele mai multe zâmbete.
Castiga 100.000 de lei, 56 de premii zilnice si peste 300.000 de premii instant
Înscrie codul de pe talonul găsit în pachetele de țigarete Pall Mall participante la promoția Pall Mall pe www.mereumaimult.ro sau trimite-l prin SMS la 1833 (tarif normal în rețelele Orange, Telekom și Vodafone).
În plus, fiecare cod îţi poate aduce un zâmbet care se poate transforma pe loc într-un premiu surpriză sau într-unul dintre cele peste 300.000 de premii instant constând în pachete de țigarete și brichete de colecție.
Iar dacă trimiți o propunere pentru Doza de Zâmbete şi va fi aleasă de juriu poţi câştiga un voucher eMAG în valoare de 1.000 de lei.
Poți câștiga în fiecare zi a săptămânii unul din următoarele premii zilnice:
1. În fiecare zi de luni poți câştiga un aparat foto Sony WX500 şi vei vedea numai zâmbete în jurul tău.
Luni este ziua în care prinzi în cadru zâmbetele tuturor prietenilor tăi. De aproape sau de la distanţă, alb-negru sau color, primul lucru pe care îl vei spune este zâmbeşte la cameră. Iar amintirile tale vor fi animate de veselie de fiecare dată la o rezoluţie de 18,2 megapixeli şi fără imagini mişcate.
2. În fiecare zi de marți poți câştiga o bicicletă Cross Citerra Low Step 28″ care să te poarte zâmbind prin oraşul tău.
Marți pleci la drum cu un singur gând – să descoperi locuri noi. Dar nu oricum, ci pe două roţi, iar tot ce îţi mai lipseşte este puţină aventură şi o doză de voie bună pentru a-ţi face plimbarea memorabilă. Şi când găseşti o străduţă pe care nu o ştiai sau o cafenea lângă parc, pedalezi elegant pe bicicleta ta până când un zâmbet începe să ţi se contureze pe buze.
3. În fiecare zi de miercuri poți câştiga o tabletă Samsung Galaxy Tab S2 şi eşti primul care dă mai departe zâmbete.
Nu există zi fără ca un clip sau poză să nu ajungă viral. Descoperi lucruri noi, la care poate nici nu te gândeai şi care acum îţi aduc un zâmbet pe buze. Zâmbet pe care nu-l păstrezi doar pentru tine, ci îl împarţi cu toţi prietenii tăi de pe Facebook şi de pe cea mai subţire şi uşoară tabletă din lume.
4. În fiecare zi de joi poți câştiga un Smart TV Samsung 48″ pentru zâmbete la rezoluţie maximă.
După o zi grea de lucru e momentul să te destinzi. Cu popcorn-ul pregătit, e prilejul perfect să dai drumul la comedia ta preferată şi să începi un maraton de zâmbete alături de cei dragi. Şi nu orice fel de maraton, ci unul full HD, plin de culori vibrante.
5. În fiecare zi de vineri poți câştiga un smartwatch Samsung Gear S2 şi ai un zâmbet în mânecă.
Îţi place să fii în pas cu timpul. La curent cu ultimele noutăţi şi tendinţe, tu eşti cel care întotdeauna vine cu ceva nou atunci când ieşi cu prietenii. Iar când ai la mână un smartwatch, zâmbeşti pentru că simţi imediat mesajele primite de la prietenii tăi, ca şi cum te-ar trage de mână atunci când nu auzi telefonul.
6. În fiecare zi de sâmbătă poți câştiga un laptop Dell 3542 şi zâmbeşti oriunde vrei tu.
Azi nu te duci la birou. Te-ai săturat de telefoane care sună fără încetare şi imprimante gălăgioase. Astăzi stai zâmbind pe o bancă în parc şi te bucuri de linişte pentru că un laptop este semnalul tău de libertate şi un birou performant de numai 15″ ce rezistă până la 7 ore fără a fi încărcat.
7. În fiecare zi de duminică poți câştiga un smartphone Samsung Galaxy S6 Edge să zâmbeşti aproape de prietenii tăi.
Nu ratezi nicio ocazie de a-ţi suna prietenii. Tu eşti cel care organizează ieşirile, la tine apelează toţi când vor să afle ultimele noutăţi, iar ţie îţi place asta. şi de fiecare dată eşti cu zâmbetul pe buze pentru că ai încă un motiv să te bucuri de formele elegante şi de tehnologia de ultimă ora ce îmbină utilul cu plăcutul într-un design cu totul special.
Te rugăm să pastrezi pachetele cu coduri pentru validarea premiului câștigat.
Perioada de desfasurare concurs: 11 ianuarie – 6 martie 2016
Participa acum la acest concurs !

Un produs Blogger.
Despre autor

Dihorul pe apa, o specie pe cale de disparitie care vine sa te informeze zilnic cu stiri noi