miercuri, 27 ianuarie 2016

Reteta pentru detoxifierea ficatului

Ficatul nu se odihneste niciodata. 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, 365 zile pe an, ficatul incearca sa detoxifieze organismul si sa neutralizeze toate elementele nocive care intra in corpul nostru. Chiar daca este mereu activ, asta nu inseamna ca nu e predispus bolii. Ficatul este un organ sensibil, care daca se confrunta cu o afectiune cat de mica, inceteaza sa mai functioneze asa cum ar fi necesar. Reteta aceasta este utila pentru detoxifierea ficatului, pentru tratarea afectiunilor din trecut si pentru mentinerea sanatoasa a activitatii sale.
Ingrediente: 

500 ml de apa fiarta si racita

6 lamai proaspete

1 radacina intreaga de ghimbir

4 catei de usturoi

4 frunze de menta

3 linguri de ulei de in

3 grapefruit

O lingurita de pudra de chimion

Mai intai, stoarce lamaile si grapefruitul. Marunteste ghimbirul si usturoiul si pune-le in recipientul cu apa. Lasa-le sa stea cel putin 15 minute. Apoi, pune la blender sucul de lamaie si grapefruit, adaugand pe rand uleiul de in, menta si chimionul. La final, adauga apa cu ghimbir si usturoi in blender. Amesteca pana la omogenizare.

Un produs Blogger.
Despre autor

Dihorul pe apa, o specie pe cale de disparitie care vine sa te informeze zilnic cu stiri noi