miercuri, 27 ianuarie 2016

Catalin Botezatu, prima vedeta din Romania care a avut un dihor

Carmen Bruma a tinut in brate, in timpul emisiunii sale de la Realitatea, un dihor. Un astfel de animal de companie a crescut si Catalin Botezatu pentru cateva luni, starnind la vremea respectiva interesul presei mondene.
Carmen Bruma a avut, macar pentru o zi, un dihor ca animal de companie. Mamiferul a stat in bratele vedetei TV in timpul emisiunii ei, „Ai grija de tine” de la Realitatea.
Prezentatoarea TV si-a postat si o fotografie cu dihorul pe Facebook, mentionand “Si dihorul Ody a apreciat tinuta mea din moment ce a salivat pe ea”.
Catalin Botezatu a fost prima vedeta din Romania care a avut un dihor ca animal de companie. Designerul a starnit mare valva in presa in urma cu aproape patru ani cand a aparut la emisiuni Tv cu Ralph, dihorul alb care purta hainute de firma.
„Este scolit la Bordeaux si are si pasaport francez. Cand l-am primit vorbeam cu el numai in limba franceza”, declara Botezatu atunci, mai in gluma, mai in serios.
Din pacate, designerul a trebuit sa i-l ofere unor prieteni buni pentru a-l creste, avand in vedere programul lui deosebit de incarcat care il facea sa stea mai mult plecat, decat acasa.

Un produs Blogger.
Despre autor

Dihorul pe apa, o specie pe cale de disparitie care vine sa te informeze zilnic cu stiri noi