miercuri, 27 ianuarie 2016

Creme naturale pentru ridurile din jurul ochilor

Creme naturale pentru ridurile din jurul ochilor

Primele semne ale trecerii timpului sunt inevitabile și apar prima dată pe față, sub forma unor linii de expresie fine, cum sunt cele din jurul ochilor.
În plus, pielea este expusă zilnic agresiunii unor factori externi precum soarele și poluarea, care au un impact negativ asupra procesului de regenerare celulară și accelerează îmbătrânirea tenului.
În ceea ce privește zona ochilor, pielea are nevoie de o îngrijire specială și atentă, întrucât aceasta este mai sensibilă și se ridează mult mai ușor.
Iată câteva propuneri de creme naturale pentru conturul ochilor!
Cremă cu iaurt și ceai verde
Ceaiul verde conține compuși antioxidanți care ajută la regenerarea pielii din jurul ochilor și are acțiune antiinflamatorie, care atenuează cearcănele și pungile de sub ochi. La rândul său, iaurtul repară pielea și îi redă fermitatea.
Ingrediente: 3 pliculețe de ceai verde și o lingură de iaurt (20 grame).
Cum se prepară? Pune la infuzat pliculețele de ceai într-o cană cu apă fierbinte și lasă-le acoperite timp de 5 minute. Apoi, cât infuzia este încă caldă, se amestecă 3 linguri de ceai verde cu lingura de iaurt natur până se obține o pastă.
Aplică compoziția obținută în jurul ochilor și lasă să acționeze 10 minute. Restul de cremă poate fi pus la frigider și aplicat a doua zi.
Cremă cu iaurt și apă de trandafiri
sursa citeste continuarea

Un produs Blogger.
Despre autor

Dihorul pe apa, o specie pe cale de disparitie care vine sa te informeze zilnic cu stiri noi